Cautare

541 de rezultate pentru "dusceac ana" (3.97 secunde)
Vlad Hogea a precizat marti, intr-o conferinta de presa, ca el si Autoritatea Electorala Permanenta au solicitat inlocuirea presedintelui BEM, Constantin Marino Marin, si a loctiitorului sau, Ana Bombos, subiect care a fost discutat si in sedinta BEC de marti.
Ana Ipatescu, numarul 53, un service auto. Pe de alta parte, procurorii au descoperit ca acesta s-ar fi ocupat si de falsificarea actelor de inmatriculare a autoturismelor, fapte descoperite dupa ce unul dintre "beneficiarii" sai a fost implicat intr-un accident rutier.
Marti, Regele Mihai I si Regina Ana au sarbatorit la Ateneul Roman, printr-un concert extraordinar si un cocteil, nunta de diamant a cuplului regal, eveniment la care au participat sute de invitati - inalti oficiali romani si straini, precum regina Sofia a Spaniei si premierul Tariceanu.
Conditiile tarifare au fost stabilite tinandu-se cont de serviciile pe care le ofera portul in momentul de fata, preturile fiind cele mai mici in comparatie cu preturile practicate in portul turistic Tomis si Ana Yacht Club din Eforie, precizeaza Primaria Mangalia.
in schimbul unor sume de bani mai mici decat cele practicate in portul Tomis sau Ana Yacht Eforie. Tot in ultima sedinta a Consiliului Local a fost aprobata interzicerea cortegiilor funerare in oras si statiuni, interzicerea masinilor si ATV-urilor pe falezele statiunilor, dar si a cainilor nesupravegheati in oras.
Consider ca domnul Cristian Adomnitei a transformat repartitia microbuzelor scolare intr-o afacere politica profitabila pentru domnia sa si pentru alti membri PNL, iar felul in care domnia sa a decis sa repartizeze microbuzele scolare in judetul Iasi reprezinta o forma grava de mita electorala pe bani publici", se arata in reclamatia semnata de Ana Birchall.
Astfel, BEC ii va cuprinde pe presedintele AEP Octavian Opris, pe vicepresedintii Autoritatii - Ana Maria Patru si Marian Muhulet si pe urmatorii reprezentantii ai formatiunilor politice:
Cristea Victor Porgras Ana Andries Elena Budileanu Veronica Plesu Andreea Badiu Teodora Paul Buta Valentina Onet Dr. Negulescu Iulia Pc.
In acest sens, Dan Nica a facut referire la agenta Cristina Ana Tacea din Calafat, care a imobilizat un infractor periculos.
-ul societatii, ei fiind inlocuiti cu Ana Maria Topoliceanu, Adriana Matei si Elena Ivanescu. Ultima mentionata a aflat insa din presa informatia, ba mai rau, nu a vrut sa ii dea crezare, desi ea se afla postata si pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti.
Deocamdata, de agentie se ocupa directorul interimar, Ana Dancea. La Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara, situatia este la fel de nelalocul ei:
Titlul de politist al anului 2008 a fost acordat agentei de politie Ana Cristina Tacea, din cadrul Politiei Municipiului Calafat, care, pe 17 februarie 2009, a reusit sa-l prinda singura pe cel care jefuise o sala de jocuri din Calafat.
"Ne pregatim de sezon estival, am vazut ca si primarul Mangaliei, Claudiu Tusac, face acelasi lucru, l-am vazut zilele trecute prezentandu-i consilierului ministrului Turismului, Ana Maria Topoliceanu, statiunile", a mai spus Paul Foleanu.
Membrii Familiei Regale, Regele Mihai, Regina Ana, Principesa Margareta si Principele Radu, s-au aflat, timp de doua zile, la Iasi, cu ocazia Sarbatorilor de Paste.
"Voi avea inca o fetita, sotia se gandeste sa ii punem numele de Ana Tereza", a spus Ovidiu Brailoiu. Cealalta fetita a edilului se numeste Patricia.
Judecatorii din tara au cerut convocarea Adunarilor Generale ale magistratilor pentru a decide revocarea a trei membri CSM alesi din partea tribunalelor si judecatoriilor, respectiv Ana Labus, Florica Bejinaru si Alexandrina Radulescu, au declarat surse din magistratura.
Oamenii sunt interesati, vin si isi depun CV-urile", a spus Ana Maria Niculescu, purtatoarea de cuvant a AJOFM Gorj. Locurile de munca vacante pentru aceasta saptamana in statele Spatiului Economic European (SEE) sunt:
La Departamentul de socio-umane, alternative educationale si invatamant particular, din cadrul ISJ Dolj, a fost desemnata Nicoleta Oprica - profesoara la CN "Fratii Buzesti", iar inspector scolar de spaniola si franceza va fi Ana Melchian - profesoara in "George Bibescu".
Elena Basescu, Elena Udrea, Roberta Anastase, Monica Iacob-Ridzi, Magda Bistriceanu, Mioara Mantale, Ana Birchall. Mai nou, au aparut alte doua nume pe firmament:
Ana Adriana Saftoiu (n. 11 septembrie 1967, Dej, judetul Cluj), in prezent deputat PNL, este de profesie ziarista. A detinut functia de consilier prezidential si purtator de cuvant al Presedintelui Romaniei, Traian Basescu in perioada decembrie 2004 - martie 2007.
google-analytics.com